Advertisement

Meryl Streep is csatlakozik a Gyilkos a házban harmadik évadához

2023. január 18.
15.2461
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban kezdték el forgatni a Disney+ népszerű krimisorozat harmadik évadát, melyben ismét visszatér az Arconia három amatőr nyomozója, valamint csatlakozik hozzájuk a korábban bejelentett Paul Rudd színész mellett az Oscar-díjas Meryl Streep is.

A Gyilkos a házban című sorozat, amelyet Steve Martin és John Hoffman alkotott, a főszerepben pedig Steve Martint, Martin Shortot és Selena Gomezet láthatjuk rengeteg rajongója lett az elmúlt két évad során, így a stúdió zöld utat adott egy harmadik évadnak is. Selena Gomez a közösségi médiában árulta el, hogy az új évadban két új karakterrel ismerkedhetünk meg.

Az egyik karaktert a Marvel filmek sztárja, Paul Rudd alakítja - aki már a második évad végén is feltűnt -, míg a másik új karaktert Meryl Streep színésznő fogja alakítani. A stúdió megerősítette, hogy Meryl is csatlakozott az alkotáshoz, ám arról nem közöltek információt, hogy milyen szerepet fog kapni. Arról sincs egyelőre információ, hogy mikor fog debütálni az új évad, de reméljük minél előbb.

3 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Jó lesz a gárda!

válasz erre

Fikarc

1 hete és 6 napja

Emelik a tétet rendesen!

válasz erre

techiii

1 hete és 6 napja

Jó sorozat, nagyon bírom.

válasz erre