Mennyit bír az iPhone 6 kijelzője?

2015. május 19.
1.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Hiába csúcskészülék, hiába prémium anyagok, előbb utóbb véletlenül mindenkinek meg gyűlhet a baja a készülékkel.

Gyengítik-e a lekerekített sarkak a készülék strapabíróságát? A Galaxy S6 edge vagy az iPhone 6 az ellenállóbb? Fontos kérdések, amelyekre igazából egy ejtésteszt adhatja meg a választ.

Az EverythingApple Pro jóvoltából fel is került egy ilyen vizsgálat a YouTube-ra. Először derékmagasságból, majd fejmagasságból, végül pedig három méterről ejtették le a telefonokat. Ezután olyan ejtések következtek, amelyeket úgy próbáltak végezni, hogy a készülékek a kijelzőjükkel lefelé essenek le.Minden esetre létezik profi megoldás a törött kijelzős iPhone 6-ra, hogy a készüléktől se kelljen megválni. Korábban már beszámoltunk az Iphone Szerviz Budáról, ahol hozzáértő kezek alatt javítanak meg minden almás terméket. Természetesen az iPhone 6 tulajdonosok nem dobálják a telefont derékmagasságból, de bárkivel megeshet, hogy kicsúszik a zsebéből, netán épp az autóból szál ki és a készülék a földön landol.

Gyakorta mondják, hogy a mai okostelefonok legdrágább eleme a kijelző. Persze, de ez csak részben igaz. Az iPhone Szerviz Budánál elérhető áron kapunk új kijelzőt a készülékbe, ami a készülék árának a töredéke.

Amennyiben bármilyen iPhone-al vagy MacBook-al, netán iPaddel kapcsolatos kérdésed merülne fel, bátran keresd őket vagy tedd fel kommentben a kérdésed.
nincs még hozzászólás