Megvan mikor érkezik az új Harry Potter sorozat

2024. február 24.
22.7501
csirkee profilja, adatai
csirkee
A stúdió még tavaly jelentette be, hogy egy új Harry Potter sorozatot készítenek, mely több évadból fog állni és még részletesebben fogja feldolgozni JK Rowling legsikeresebb regénysorozatát, most pedig végre az is kiderült, hogy mikor fog debütálni a széria.

Hónapokig nem lehetett semmit sem hallani a készülő Harry Potter sorozatról, ám nemrégiben számoltunk be arról, hogy négy forgatókönyvíró esélyes arra, hogy elkezdjen dolgozni a projekten. Most David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója megerősítette a hírt, miszerint 2026-ban fog debütálni a Harry Potter remake sorozat a streaming platformjukon.

Zaslav a közelmúltban tárgyalásokat folytatott az HBO Max tartalomfőnökeivel, Casey Bloysszal és Channing Dungey-vel, valamint J.K. Rowling íróval és csapatával. Az is kiderült, hogy a casting még egyelőre nem indult el, de a annyit elmondott, hogy teljesen új szereplőgárdával állnak elő, ami nem meglepő. A projekt kapcsán mindenki nagyon izgatott és alig várják, hogy új történeteket meséljenek el a varázslóvilág rajongóinak.
3 hozzászólás

zender

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát akkor ezt tehetjük parkolóőályára... szomorú smiley Azt hittem sokkal jobban haladnak vele.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Uhh azt kivárni...

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Pfffff az még kegyetlen sok idő. szomorú smiley

válasz erre