Advertisement

Megvan a Tron 3 rendezője és egyik főszereplője is

2023. január 20.
13.6011
csirkee profilja, adatai
csirkee
Végre megtörténik, a legfrissebb hírek szerint a népszerű sci-fi franchise harmadik része el fog készülni, ugyanis a stúdiónak sikerült megtalálnia a rendezőt a filmhez, sőt az Oscar-díjas Jared Leto is csatlakozik a projekthez, akinek szerepe egyelőre nem ismert.

1982-ben került bemutatásra az első Tron film, melyben olyan színészek kaptak szerepet, mint például Jeff Bridges, Bruce Boxleitner, David Warner és Cindy Morgan. A rajongóknak 28 évet kellett várniuk arra, hogy elkészüljön a folytatás, a Tron: Örökség, melyben ismét visszatért Jeff Bridges és Bruce Boxleitner, de csatlakozott a filmhez még Olivia Wilde és Garrett Hedlund is.

A Variety legfrissebb beszámolója szerint a Disney ismét nyitott arra, hogy elkészítse a franchise harmadik részét, melynek rendezője Joachim Ronning lesz, aki a Demóna második részén és egy Karib-tenger kalózai filmen is dolgozott már. A készülő filmben szerepelni fog Jared Leto is - Szárnyas fejvadász 2049, Öngyilkos osztag -, aki már régóta pletykálgat a Tronról, legutóbb azt is elárulta, hogy a film címe Tron: Ares lesz.
3 hozzászólás

Mordorer

1 hete és 4 napja

Hááááát nem mondom hogy várom, de biztos megnézem majd.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 4 napja

Az első a mai napig egy kiemelkedő alkotás. Én nem birizgálnám de ők tudják.

válasz erre

Porthos

1 hete és 4 napja

Kevés olyan film van, aminek tetszett a folytatása, ez éppen olyan. Szóval én várom.

válasz erre