Megvan a Szemfényvesztők 3. rendezője

2022. október 01.
34.1991
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Venom, az Uncharted és a Zombieland filmek rendezője veszi át a négy lovasként ismert tolvaj-illuzionisták történetének harmadik részének kormányát, azaz Ruben Fleischer, melyben új karaktereket ismerhetnek majd meg a nézők.

A Lionsgate Motion Picture Group elnöke, Nathan Kahane jelentette be a hírt, miszerint sikerült megtalálni a film új rendezőjét, aki elmondta, hogy három dolog van a világon, amit nagyon szeret: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson és a mágia. Nos, ez mind megtalálható a Szemfényvesztők filmekben, melynek első két része 687 millió dollár bevételt hozott világszerte, a rajongók pedig már régóta várják a folytatást.

A harmadik rész új forgatókönyvét Seth Grahame-Smith fogja készíteni, aki korábban a Büszkeség és balítélet meg a zombik című filmen dolgozott. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mely karakterek fognak visszatérni a folytatásban és milyen új színészekkel fogunk találkozni sem arról, hogy mikor debütálhat a mozikban a Szemfényvesztők 3, de már nagyon várjuk.
5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 19 napja

Nem kéne erőltetni...

válasz erre

techiii

1 éve, 19 napja

Nagyon király!

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 19 napja

Én bírom az összeset, kíváncsian várom ezt is!

válasz erre

Levi87

1 éve, 19 napja

Hát... Nem tudom van e értelme.. Elsőnek volt.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 20 napja

A második teljesen értelmetlen, összecsapott volt. Remélhetőleg ez már nem lesz az.

válasz erre