Megvan a következő Star Trek előzménysorozat címe

2023. március 31.
36.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik legnépszerűbb franchise a Star Trek, mely egészen 1966-ig nyúlik vissza és mind a mai napig érkeznek új részek, nemrégiben lett bejelentve, hogy a Star Trek: Különös új világok sorozat harmadik évaddal fog visszatérni, továbbá egy új előzménysorozatot is bejelentett a stúdió.

A Paramount+ égisze alatt készülnek az új alkotások - sajnos a film folytatásáról egyelőre nincsenek hírek - melyek között szerepel egy Star Trek: Starfleet Academy, azaz Csillagflotta Akadémia című előzménysorozat, mely egy csoport fiatal kadétot követ majd nyomon. A szereplőkről még semmit nem lehet tudni, de már 2021-ben szó volt a sorozatról.

A Csillagflotta Akadémia állítólag a Star Trek Discovery korszakában játszódik majd, mely sorozat az ötödik évaddal véget fog érni, így valószínűleg csak ezt követően fog debütálni az új epizódok. A Csillagflotta Akadémia nem az egyetlen Star Trek spin-off sorozata a franchisenak, hiszen ilyen volt a Star Trek: Picard sorozat is, melynek harmadik és egyben utolsó évada éppen most jelenik meg hétről-hétre.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Kíváncsian várom, az első évad nagyon jó volt. Igazi Star Trek fíling újra!

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nagyon várós! Egyelőre monjuk a második évad is az. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ez a mostani széria nem volt rossz, nekem bejön.

válasz erre