Megvan a Hang nélkül előzményfilm férfi főszereplője

2022. november 17.
47.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A John Krasinski által rendezett film két rész után hamarosan megkapja előzményfilmjét is, melyben a legfrissebb hírek szerint a Stranger Things legutóbbi évadában debütált Joseph Quinn-t láthatják majd a nézők, a korábban bejelentett Lupita Nyong'o mellett.

Hatalmas sikereket ért el a Hang nélkül első és második része, melyben egy család történetét ismerhettük meg, akiknek csendben kell túlélniük, miközben idegen lények szállták meg a világot. A Quiet Place: Day One előzményfilmet már nem Krasinski fogja rendezni, hanem Michael Sarnoski, ugyanis ebben a filmben már nem az Abbott családon lesz a hangsúly.

Az eredetileg 2023. szeptember 22-re tervezett film hat hónapot csúszott, emiatt csak 2024. tavaszán kerül majd a mozikba. A film újonnan bejelentett főszereplője Joseph Quinn, aki a Stranger Thingsben Eddie Munson szerepét kapta és a rajongók hamar megszerették. Quinn egyébként már szerepelt horror filmben, ugyanis az Overlord-ban is láthatták már a nézők.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Na ezt se fogom nézni.

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Na hát ez az ami már hidegen hagy. Az alapfilm nagyon tetszett, a folytatás sokkal kevésbé, ezt meg már le is ****om. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ehh előzményfilm.... wtf smiley Nincs nagy bizodalmam benne.

válasz erre

inkognito

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem is vettem észre h az overlordban is ő volt. Az nagyon tetszett.

válasz erre