Megváltoztatták az összes közelgő Marvel műsor premier dátumát

2023. március 17.
34.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a tavalyi San Diego-i Comic Con-on jelentette be az MCU ötödik és hatodik fázisának közelgő filmjeit és sorozatait, melyhez természetesen premier dátumokat is megjelölt, ám egy redditter észrevette, hogy az összes közelgő projekt dátuma "hamarosan" feliratot kapott.

A Disney+ felületén debütáltak az Infinity Saga végét követően azok a műsorok, előzmények, melyek kibővítették a Marvel univerzumát. Ilyen volt például a Loki, a WandaVision és a Sólyom és a tél katonája is. Az ötödik fázisban érkező újdonságok, mint a Loki 2 évada, az Echo vagy éppen az Agatha: Coven of Chaos eddig pontos megjelenési dátumot kaptak, ám jelenleg csak "hamarosan" feliratot lehet olvasni mellettük.

Lehetséges, hogy a Disney és a Marvel Studios egyszerűen csak arra törekszik, hogy optimalizálja a naptárát, hiszen a képregény adaptációk mellett, több Disney alkotás is érkezik a jövőben, mint például az új Pán Péter. Mindez nem jelenti azt, hogy késések lesznek a premierekben, de erre is fel kell készülni. Kevin Feige megerősítette, hogy tervezik a kiadási ütemterv csökkentését, hogy több idejük legyen a projekteken való munkára.
jelentette be az MCU ötödik és hatodik fázisának közelgő filmjeit és sorozatait, melyhez természetesen premier dátumokat is megjelölt, ám egy redditter észrevette, hogy az összes közelgő projekt dátuma "hamarosan" feliratot kapott.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Az ilyen hosszútávra tervezés sosem jó, mindig lehet valami gebasz. Ott a Penge film, az is mennyit csúszik.

válasz erre

Levi87

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Annyira nem bánom.

válasz erre

betyár

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Nekem nem hiányoznak. röhögő smiley

válasz erre