Megvalósulhat a Loki harmadik évada, de már a főszereplő nélkül

2024. április 06.
25.6901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Két évadon keresztül követhettük nyomon Tom Hiddleston által alakított Lokit, akit az első Thor filmben ismerhettünk meg először és gyakorlatilag a teljes Marvel Univerzumnak az egyik legfontosabb karaktere volt, de az alkotóknak sikerült lezárnia a történetét, így ha megvalósul a Loki harmadik évada, a főszereplőt biztos nem láthatjuk viszont.

A csínytevés isteneként mutatkozott be Loki még 2011-ben és a rajongók annyira megszerették a karaktert, hogy a Bosszúállók után saját sorozatot kapott az MCU-n belül, ahol a Téridő Variancia Alapítványnak (TVA) kezdett el dolgozni. Elkezd utazni a időben, hogy rátaláljon női változatára, Sylvie-re, ami végül elég komoly bonyodalmakhoz vezetett.

A hírek szerint egyszer elkészülhet a Loki harmadik évada, ám valószínűleg a főszereplő már nem fog visszatérni, az ő történetét sikerült szépen lezárni - nem fogunk erről spoilerezni, érdemes megnézni a Loki második évadát a Disney+-on. Arról azonban még nincsenek információk vagy tervek, hogy ez hogyan valósulhatna meg, hiszen éppen Tom Hiddleston miatt szerették a rajongók Lokit.
4 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát ez nagy ötlet mit ne mondjak! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 2 hete

Megint 20 perces epizódokkal? röhögő smiley Rohadt gáz hogy ilyen rövid.

válasz erre

XTomiX0029

3 hónapja, 2 hete

Felejtsék el

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 2 hete

Loki sorozat Loki nélkül. Az aztán igen, Disney. röhögő smiley

válasz erre