Megújult a Spotify TV alkalmazása

2023. november 10.
20.6761
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legnépszerűbb zenei streamingszolgáltatója nemrégiben frissítette TV-s alkalmazását, melynek köszönhetően nem csak új dizájnt kapott a platform, mely sokban hasonlít a mobilos verzióra, de új funkciókkal is bővült a szolgáltatás, például sötét móddal.

Érdemes lefrissíteni okostévéken a Spotify appot, hiszen a napokban teljesen megújult az alkalmazás. A kezdőlap szinte teljesen olyan, mint a mobilos verzió, láthatjuk a jelenleg hallgatott zeneszámot, valamint a legtöbbet hallgatott listákat. De ugyanitt ajánl nekünk új dalokat és podcastokat is. A TV-alkalmazás kezdőlapja nem csak másképp néz ki, mostantól könnyebben válthatunk a különböző Spotify-fiókok között.

Korábban, ha zenét hallgatunk a tévén az alkalmazáson keresztül, csak a következő dalt lehetett látni, ám az új frissítéssel már kiválaszthatjuk a Lejátszási sorból, hogy mit szeretnénk következőleg meghallgatni. Szintén újdonság a "sötét mód" funkció, aminek köszönhetően fekete háttér jelenik meg és a képernyő alján láthatjuk az aktuális dal címét.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete

Modern, jól néz ki!

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 3 hete

El nem tudom képzelni, ki akarna Spotifyt használni... tévén. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem is tudtam hogy ilyen létezik! meglepett smiley

válasz erre