Megújul a Netflix tévés felülete, egyszerűbb lesz váltogatni a tartalmak között

2024. június 07.
9.1071
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt 10 évben szinte semmit nem változott a népszerű streaming platform tévés felülete, ám ez hamarosan változni fog, ugyanis a szolgáltató megkezdte az új dizájn bevezetését, aminek köszönhetően egyszerűbb lesz dönteni arról, hogy mit akarunk nézni.

Jelenleg kisebb csempékből áll a Netflix tévés felülete, ahol nem mindig tudunk elegendő információt találni a kiválasztott tartalomról, ez azonban változni fog. A streaming óriás már elkezdte tesztelni az új megjelenést, mely elhozza a nagyobb csempéket, amikre ha rámegyünk, azonnal kinyúlnak, hogy még több információt jelenítsenek meg, így könnyebb dönteni arról, hogy érdekel-e bennünket a film vagy műsor, avagy sem.

Pat Flemming, a Netflix vezető termékigazgatója a The Verge-nek elárulta, hogy a felhasználók gyakran össze-vissza nézik a képernyőt, hogy találjanak egy számukra megfelelő műsort, ezt azonban szerették volna egyszerűsíteni. A frissítés megszünteti a Netflix kezdőlapjának bal oldalán megjelenő menüt, és a képernyő tetején található, egyszerűbb opciókkal helyettesíti. A változások egyelőre tesztfázisban vannak, ha a nézőknek bejön, akkor a következő hónapokban elérhetővé teszik az új felületet mindenki számára.3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete

Navégre.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete

Nagyon ráfér. Nekem már az is nagy segítség lenne ha ki lenne írva mi szinkronos és mi nem.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kicsit lehetne okosabb az ajánló is.

válasz erre