Megugrott a dezodorok eladása, miután egyre többen térnek vissza az irodákba

2023. október 27.
18.6781
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 2020-as COVID-járvány kitörésekor sokan kényszerültek home officeba, ami teljesen megváltoztatta sokak életét, ám amióta véget ért a járvány és egyre többen kényszerülnek arra, hogy visszatérjenek az irodákba, kiderült, hogy megnövekedett a dezodorok eladása.

Az Unilever vállalat a közelmúltban egy friss jelentésükben fedték fel, hogy az elmúlt időszakban 15 százalékkal emelkedett a dezodorok eladása. Mint kiderült, a járvány alatt sokan kevesebb dezodort használtak, hiszen otthoni munka esetén nem foglalkoztak annyit a higiéniával, de amióta a nagyvállalatok elkezdték visszahívni dolgozóikat, ismét nőtt a kereslet a termékek iránt.

A dezodorok értékesítésének fellendülése hozzájárult ahhoz, hogy az Unilever testápoló részlege felülmúlja a többi termékkategóriát Európában, így egyedüliként növelte az eladott cikkek mennyiségét. Mindeközben a cég megsínylette a nyári változékony időt, ugyanis a fagylaltok, mint például a Ben & Jerry's és a Magnum eladásai csökkentek, ám így is sikerült növelniük az összbevételüket.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 2 hete

Az igen. Bár kétségeim vannak, hogy valóban ez az oka.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 2 hete

Hát ez nagyon nagy. Én itthon is befújom magam amúgy.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete

Berosálok, milyen statisztikák vannak.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

otthon lehetünk büdösek, de a munkahelyen már nem.

válasz erre