Megtalálták a következő Godzilla x Kong film rendezőjét

2024. június 08.
9.3451
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években hihetetlen népszerűségnek örvend a MonsterVerse franchise, amiben a legendás titánokat ismerhetjük meg és hamarosan készül az újabb rész, melyet már a hírek szerint Grant Spotore fog rendezni, aki eddig nem dolgozott még ilyen nagy projekten.

Idén márciusban debütált a Godzilla x Kong: Az új birodalom, ami ismét hatalmas siker volt és a stúdió nem is szeretne leállni, már készül a folytatás. A következő filmet azonban már Grant Spotore fogja rendezni, aki leginkább a 2019-es Hilary Swank főszereplésével készült, Én vagy anya című sci-fi filmről ismert - amit jelenleg a Netflixen lehet megtekinteni.

Eredetileg úgy volt, hogy a harmadik Godzilla x Kong filmet is Adam Wingard fogja rendezni, hogy egy komplett trilógia legyen mögötte, ám az alkotó végül kilépett a projektből, hogy egy másik filmen kezdjen el dolgozni. A Godzilla x Kong promóciós turnéja során Wingard a The Hollywood Reporternek elmondta, reméli, hogy visszatér egy másik filmre, de az időzítési problémák a távozásához vezettek. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor fog megjelenni a következő Monsterverse film.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Én bírom a szériát, jöhet!

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát én nem voltam oda érte...

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nálam várós!

válasz erre

techiii

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Sokat nem mond a neve.

válasz erre