Megszólalt Ezra Miller a botrányaival kapcsolatban

2022. augusztus 16.
21.0681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hetekben sok aggasztó és botrányos hír érkezett a Flash - A villám című film főszereplőjével kapcsolatban, aki miatt még az is felmerült a Warner Bros stúdiónál, hogy esetleg ismét elhalasztják a DC film bemutatását, de lehet most végre minden megoldódik.

Ezra Miller színésznek az elmúlt időszakban többször is szembe kellett néznie a rendőrséggel, miután botrányosan viselkedett Hawaii-on és alkoholt is lopott legutóbb. A színész azonban megtörte a csendet és egy friss közleményben kért bocsánatot viselkedése miatt, valamint elmondta, hogy összetett mentális egészségügyi problémákkal küzd és most már nyitott arra, hogy segítsenek neki.

A Warner Bros. kifejezte támogatását a színész mentális egészségének megóvása és gyógyulása mellett, azonban nem tértek ki arra, hogy ez befolyásolja-e a The Flash film 2023. június 23-ai megjelenését. Remélhetőleg addigra tényleg rendbe jön Ezra Miller és nem kell tartania a stúdiónak a negatív visszhangtól. Természetesen felmerül az emberben a kérdés, hogy miért pont most nyilatkozott Miller, esetleg volt-e beleszólása ebbe a stúdiónak, akik elég bizonytalanok voltak a DC film megjelenése kapcsán.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Mitől golyózott be vajon... ?

válasz erre

techiii

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Komoly csúszás van a gyereknél. De remélhetőleg rendbe jön.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Hülyegyerek...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Flébredt, rájött hogy a karrierje múlik a hülyeségén.

válasz erre