Mégsem vezetik be a legnépszerűbb film kategóriát az Oscaron

2018. szeptember 07.
3.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben még attól volt hangos a sajtó, hogy az Oscar-gála rendezői olyan forradalmi változtatásokat kívánnak eszközölni, mint például a játékidő lerövidítése és a legnépszerűbb film kategória bevezetése, azonban úgy néz ki, hogy az utóbbi nem fog bekövetkezni.

Az Akadémia ugyanis kijelentette, hogy a 2019-ben esedékes 91. Oscar-gálán nem képviselteti magát az említett kategória, és inkább kicsit tüzetesebben megvizsgálják, hogy egy ilyen jellegű díjnak miként lenne helye a díjátadón.

A gála CEO-ja, Dawn Hudson elmondta, hogy a megosztó visszhangok miatt döntöttek úgy, hogy nem vezetik be a legnépszerűbb film kategóriát egyelőre, viszont, ahogyan az elmúlt kilencven évben is mindig valami újjal rukkoltak elő, így ez a fejlődés a továbbiakban sem áll meg. Helyette mondjuk egy legjobb kaszkadőr Oscar nem hangzana jobban?
3 hozzászólás

TEchie

6 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nem is lett volna ésszerű lépés.

válasz erre

Porthos

6 éve, 4 hónapja és 17 napja

Mondjuk nem értem, a legnépszerűbb filmnek miért kéne díj? meglepett smiley Ennek az a lényege hogy egy szakmai zsűri ítéli oda és ennyi. A sikeresség pedig a nézői számbnan mérendő.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 17 napja

De, pl a kaszkadőrös nagyon jó ötlet!

válasz erre