Mégsem oldódtak meg a Galaxy Note 7 égési gondjai?

2016. szeptember 28.
1.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elmúlt néhány hétben mi magunk is rengeteget híreztünk a Samsung történetének egyik legnagyobb botrányáról, mely beárnyékolta a vállalat egész 2016-os évét és ez még csak a jó eset, hiszen lehet, hogy nem oldódtak meg a problémák.
Advertisement

Mint ismeretes, a vállalat idei zászlóshajóját vissza kellett hívni a hibás akkumulátorok miatt, a cserekészülékeket pedig néhány régióban már megkapták a felhasználók. Pár napja már beszámoltunk arról, hogy akadnak gondok az új modellekkel, de azok egyelőre komoly és sorozatos problémára még nem mutattak rá.

Nemrég azonban Kínában a régi változathoz hasonlóan kigyulladt egy új Note 7, megsebesítve a tulajdonos két ujját és kicsit megpörkölve a MacBook laptopját. A Samsung állítólag el akarta tőle kérni a készüléket bevizsgálásra, de nem volt hajlandó átadni, mert szerinte a vállalat úgysem ismerné el, ha ismét komolyabb gondok vannak.

Az ügy folytatása egyelőre nem ismert, valószínűleg valamilyen vizsgálatot a felhasználó is elvégeztet majd. Úgy látszik, a Samsung mélyrepülése még nem ért véget, pedig alapvetően a Note 7 sokkal többet érdemelt volna, hiszen az óriási hibát leszámítva az egyik legjobb okostelefon a piacon.
2 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kileah írta:
Nagyon kellemetlen ez a szituáció.
Tudom, hogy azért titokban nevetsz akárcsak Joker, vagyis inkább úgy, mint Harley Quinn. röhögő smiley

válasz erre

Kileah

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nagyon kellemetlen ez a szituáció.

válasz erre