Megnyílt hazánk első Apple Premium Partner üzlete

2023. február 03.
56.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Ma reggel nyitotta meg Magyarország első Apple Premium Partner üzletét a budapesti Árkád bevásárlóközpontban az iStyle - amely egy új koncepciót mutat be az Apple kereskedelmi egységei között, emellett pedig az ügyfélkiszolgálás magasabb szintjét ígéri a vásárlóknak.

A bevásárlóközpont földszintjén található üzlet már első ránézésre is némileg más képet mutat mint egy hagyományos Apple üzlet, hiszen nem csak dizájnban tér el a megszokottól, de külön bemutatóteret is kialakítottak.

Ezen a részlegen tavasztól kezdődően workshopok, előadások lesznek tartva rendszeresen - ezért a lehetőségért eddig egészen Bécsig kellett menni - , ahol nem csak a készülékek kezelését lehet pro szintre fejleszteni, de a kreatív munkákhoz, a professzionális és hobbifotózáshoz is rengeteg segítséget kaphatnak majd a felhasználók, mindezt pedig teljesen ingyenesen.

Említendő különbség még, hogy az elérhető legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot tartják fenn az üzletben, ami a folyamatosan képzett és a legnagyobb számban rendelkezésre álló (öt fő helyett nyolc) kollégákat jelenti, amely várhatóan a megszokottnál is gyorsabb ügyintézést - és természetesen vásárlást - tesz lehetővé. A vállalati felhasználók számára is külön kolléga fog rendelkezésre állni.

Megnyílt hazánk első Apple Premium Partner üzlete - 2. kép

Az üvegezett vitrinek száma minimális, a termékek kézbe vehetők, kipróbálhatók, az átlagos reseller boltokhoz képest jelentősen nagyobb mennyiségben. A megnyitón kiemelték még, hogy a szervízszolgáltatások is emelt szintűek, ami azt jelenti hogy gyakorlatilag a reggel bevitt termék javítása akár már aznap befejeződhet.

A boltban óriási nyitási akcióval várják az ügyfeleket, akik ma betérnek, százezreket spórolhatnak MacBook Aireken, de az Apple Watch Ultra és az iPad Air 5 is nagyszerű áron lesz megvásárolható a nap végéig, vagy a készlet erejéig.
9 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Olyan akciók voltak amiért megéri 4-6 órát sorban állni, ez egész egyszerűen tény. Az más kérdés hogy nem kellett volna 5-öket adogatni egy vásárlónak, ez pedig szervezésbeli probléma, de ahogy olvasgattam azért próbálták menteni a menthetőt például a délutáni készletbővítéssel. Kemény lehetett amúgy a sorban. én lehet nem bírtam volna ki.

válasz erre

marco

1 éve, 4 hónapja

A szerkesztőségből csirkee is sorban állt 5 és fél órát egy M2-es Airért, neki jutott még belőle, jóval az M1 elfogyása után is - itt figyel az új gép az asztalon. mosolygó smiley Szóval nem csak negatív tapasztalat van. Egyébként délutánra vittek még egy nagy adag M1 szállítmányt is.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja

Ismerősöm sikerrel járt. Viszont 7-re ment oda, akkor nyitják az Árkádot. Durva lehetett.

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja

Kíváncsi vagyok hány embernek sikerült gépet vennie.

válasz erre

Harder

1 éve, 4 hónapja

M2-es gép még van, én most kerültem sorra. Szerencsére azt nem annyira vitték, én pedig pont ezlrt jöttem. mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja

Hát gyerekek ezt a mocskos bandát!!!!! dühös smiley ÓRÁKIG ÁLLSZ SORBA A SEMMIÉRT!!!!!!! Már fél órája elfogyott a gép, kilométere sosr van. Miért? MERT ÖTÖT lehetettt venni fejenként ******'>*******!!!!!! És a jófogás meg a marketplace már most telivan bontatlan airekkel +50 ezerért!

********* NAGY CSALÓDÁS VAGY ISTYLE!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja

Ne jöjjön ki senki, M1 gép már el is fogyott és vagyunk vagy ezren. Ötösével viszik (aztán mjad a neten plusz 60 ezerért árulják), a szervezés egy katasztrófa, teljes fejetlenség van. Én most indulok el haza. ***** nagy csalódás megint az istyle.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja

Érdemes elmenni még szerintetek, készlet adatokról nincs infó?

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja

Itt állok a keggggggyetlen durván hosszú sorban! röhögő smiley Remélem jut gép bakker. 8 óta vagyok itt, akkor már legalább 200-an voltak.

válasz erre