Megkezdődött a Windows Phone támogatási időszak lezárása

2018. február 13.
2.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az ismert tény, hogy a Microsoft Windows Phone platformja zsákutca, ennek ellenére a támogatási időszakot - amíg biztonsági frissítéseket kap a telefon például - teljesítik, igaz, már az is a végéhez közeledik.
 

A Microsoft már egy ideje konfirmálta, hogy nem tervez a jövőben semmilyen új funkciót vagy egyéb újítást hozni a mobil platformhoz, most pedig egy újabb lépést tettek a projekt végleges lezárása érdekében.

Ennek a nulladik fázisa mára múlt hónapban megkezdődött, amikor is a fejlesztők utasításba kapták hogy egyre kevesebb figyelmet fordítsanak a szoftveres támogatásra, ami mostnatól még nagyobb intenzitással zajlik, de túlzottan aggódni még nem kell, messze még a vége.

Fokozatosan az összes szoftver kikerül a biztonsági és funkcionális frissítési ciklusból, mígnem jövőre, azaz 2019 közepére teljesen véget ér a támogatási időszak, ezáltal pedig végképp kihal egy újabb mobil platform.
3 hozzászólás

Qkac

6 éve, 6 hónapja és 18 napja

Kellett egy céges telefon, hát gondoltam veszek egy WP-t. Egy 650-et vettem használtan. Meg vagyok vele elégedve. A másik telefonomon sincs játék, mert nem arra kell, filmet is csak tv-n nézek, így ez itt sem volt szempont. A kijelzője gyönyörű, belépő szintű hardverrel nem mondom, hogy szélvész, de telefonálni, navigálni, internetezni lehet rajta. Hiányzik egy két hasznos alkalmazás,
de ennek ellenére nekem tetszik a platform, kár érte, csak azt tudom mondani.

válasz erre

VDemon

6 éve, 6 hónapja és 18 napja

RIP. Ismét. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 18 napja

Mai napig azt mondom, nagyon kár érte. Igazán ígéretes platformok véreztek már el sajnos, kezdve az Ubuntuval, aztán ott a Firefox, de hogy igazán nagyágyúkat is ide vegyünk, a BlackBerry 10 és most a WinPhone is. Nem jó hogy kettő választás marad. Nagyon nem jó.

válasz erre