Megkezdődött a kék pipa tisztogatás a Twitteren

2023. április 21.
26.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha eddig valakinek örökölt kék pipája volt a Twitteren - főleg hírességeknek, celebeknek -, az most elbúcsúzhat tőle, ugyanis az elmúlt napokban a közösségi média platform tisztogatásba kezdett, és azok a felhasználók, akik nem fizetnek elő a Twitter Blue-ra, elveszítik hivatalossá tévő pipájukat.

Beyoncé, a Pápa, Ronaldo és még sokan mások elveszítették az egykor ellenőrzött fiókoknak megadott kék pipát, mivel Elon Musk már csak annak biztosítja ezt a lehetőséget, aki 8 dollárért előfizet a Twitter Blue-ra. A hír hallatára sok híresség kiakadt és közölték, hogy ők bizony nem fognak előfizetni a prémium szolgáltatásra.

Az üzleti és kormányzati szervezetek továbbra is pályázhatnak az ellenőrzött státuszra, ám nekik már nem kék pipájuk van, hanem arany vagy szürke színű pipát kapnak. Természetesen lesznek kivételek, hiszen akit kedvel Elon Musk, az meg fogja kapni ingyen a korábbi jelvényt, ilyen például LeBron James kosárlabdázó. Még 2009-ben azért lettek bevezetve az ellenőrzött fiókok, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a kamuprofiloktól, ám ez most már nehéz lesz.

Megkezdődött a kék pipa tisztogatás a Twitteren - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Szánalom a köbön! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Iszonyat szánalmas lett Musk vezetése alatt a Twitter. szomorú smiley Nagyon kár érte.

válasz erre

Levi87

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Na, már ilyen is van? röhögő smiley

válasz erre