Megkezdődött a kék pipa tisztogatás a Twitteren

2023. április 21.
26.1081
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha eddig valakinek örökölt kék pipája volt a Twitteren - főleg hírességeknek, celebeknek -, az most elbúcsúzhat tőle, ugyanis az elmúlt napokban a közösségi média platform tisztogatásba kezdett, és azok a felhasználók, akik nem fizetnek elő a Twitter Blue-ra, elveszítik hivatalossá tévő pipájukat.

Beyoncé, a Pápa, Ronaldo és még sokan mások elveszítették az egykor ellenőrzött fiókoknak megadott kék pipát, mivel Elon Musk már csak annak biztosítja ezt a lehetőséget, aki 8 dollárért előfizet a Twitter Blue-ra. A hír hallatára sok híresség kiakadt és közölték, hogy ők bizony nem fognak előfizetni a prémium szolgáltatásra.

Az üzleti és kormányzati szervezetek továbbra is pályázhatnak az ellenőrzött státuszra, ám nekik már nem kék pipájuk van, hanem arany vagy szürke színű pipát kapnak. Természetesen lesznek kivételek, hiszen akit kedvel Elon Musk, az meg fogja kapni ingyen a korábbi jelvényt, ilyen például LeBron James kosárlabdázó. Még 2009-ben azért lettek bevezetve az ellenőrzött fiókok, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a kamuprofiloktól, ám ez most már nehéz lesz.

Megkezdődött a kék pipa tisztogatás a Twitteren - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szánalom a köbön!

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Iszonyat szánalmas lett Musk vezetése alatt a Twitter. Nagyon kár érte.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na, már ilyen is van?

válasz erre