Megjelent a Nokia 1520 phablet

2013. október 22.
8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A finn gyártó Nokia World rendezvénye elkezdődött, elsőként itt a Nokia Lumia 1520 phablet.

Az előzetes pletykáknak megfelelően hat colos, full HD felbontású ClearBlack LCD megjelenítővel és a világon Windows Phone 8 modellként elsőként négymagos, 2.2 gigahertzes órajelen dolgozó Snapdragon 800 processzorral és 2 gigabájt RAM-mal debütált a Lumia 1520. Az okostelefon a friss rendszerrel együtt biztosítja a több oszlopos élő csempék elhelyezését a főképernyőn. Dizájn tekintetében egyértelmű a Lumia család, még pontosabban a Nokia Lumia 1020 hatása, a polikarbonát házat kapott Lumia 1520 ugyanis ennek a modellnek a felnagyított változata.

Erről tanúskodik a hátlapi dudor is, amely a 20.7 megapixeles PureView kamerát rejti a Zeiss lencsével. Ehhez tartozik OIS optikai képstabilizátor, veszteségmentes zoom, valamint a továbbfejlesztett Nokia Camera és Camera Pro alkalmazás. A belső 32 gigabájtos tárhely tovább bővíthető 64 gigabájtos microSD kártyával. Az egyéb tudását NFC, GPS+GLONASS, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE és számos szenzor jelenti. A beépített 3400 mAh-s akkumulátor akár Qi vezeték nélküli módon is tölthető.

[display_video youtube=GyN5hU24PFo]

Lumia Black néven érhetők el a legfrissebb szoftveres fejlesztések, melyek a Nokia Lumia 1520-ban debütálnak. A Black gyakorlatilag átfogóan tartalmazza a finn gyártó és a Microsoft újdonságait, így például a Nokia Storyteller, a Beamer, a HERE szolgáltatáscsomagot, a Bing alkalmazásokat és a kontaktokhoz egyedi csengőhang beállíthatóságát. A Lumia Black 2014 első negyedévében elérhető lesz a támogatott Lumia mobilokra. Újdonság a négy mikrofon jelenléte, a sztereó audio rögzítés. A 162.8 x 85.4 x 8.7 mm fizikai méretekkel és 209 grammos tömeggel rendelkező Nokia Lumia 1520 sárga, piros, fekete és fehér színekben lesz hamarosan kapható Európában, nettó ára 749 dolláros áron, tehát mintegy bruttó kétszázezer forint felett kezd majd.



via Techspot
nincs még hozzászólás