Ezzel az eszközzel könnyedén telepíthetjük az Ubuntu Touch OS-t

2016. október 18.
3.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Marius Quabeck publikálta a hírt, mely szerint mostantól nagyon egyszerűen telepíthetjük az Ubuntu Touch OS-t mobileszközünkre az általa fejlesztett új toolkit segítségével, amit Magic Device Tool-nak nevezett el.

A mostani az első stabil verzió, így az 1.0-ás verziószámot viseli, de publikálásának célja, hogy minél több felhasználóhoz eljusson, akik így sokkal egyszerűbben és minimalizálva az esetleges hibákat, sikeresen telepíthessék az Ubuntu Touch OS-t a mobiljukra.

A Magic Device Tool nem csak telepítésre alkalmas, hiszen segítségével készíthetünk biztonsági mentést, vissza is állíthatjuk eszközünket, zárolhatjuk vagy feloldhatjuk a bootloadert illetve telepíthetjük a TWRP recovery-t.

A jelenleg támogatott eszközök listája: BQ Aquaris E4.5, BQ Aquaris E5 HD, BQ Aquaris M10 HD, BQ Aquaris M10 FHD, Meizu MX 4, Meizu Pro 5, LG Nexus 4, LG Nexus 5, Asus Nexus 7 2013 WiFi, Asus Nexus 7 2013 LTE, Asus Nexus 7 2012 3G, Samsung Nexus 10, OnePlus One, Fairphone 2 (FP2).

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Harder

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Kár hogy ilyen keveset támogat. szomorú smiley Reméljük azért több telefon is bejön később.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Kár, hogy telóra nem lehet úgy telepíteni, mint PC-re. Nem látok sok esélyt, hogy valaha is a telefonomra igazítsa valaki.

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem rossz, remélhetőleg hamar jön több telóra is! mosolygó smiley

válasz erre

Eltohn

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

De kár hogy ilyen kevés mobilt támogat. szomorú smiley

válasz erre