Megjelent a HTC One Mini

2013. július 18.
2.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
?Büszkék vagyunk arra, hogy magunkénak mondhatjuk a piac egyik vezető okostelefonját, melyet a HTC One mini formájában egy kisebb testvérrel is kiegészítünk.
 

A HTC One mini-ben megtalálható miden, amitől a HTC One sikeressé válhatott, kisebb, praktikusabb külsőben.?

HTC BoomSound: a telefonok hangzása megváltozott

A HTC One a HTC BoomSound két előlapi sztereó hangszórójának köszönhetően újat alkotott az okostelefonok világában. A HTC One mini és a beépített erősítők együtt ugyanilyen erőteljes hangzást ígérnek. A Beats Audio? integrációval kiegészülve a készülék zenehallgatás, videonézés vagy játék közben is különleges élményt nyújt.

HTC BlinkFeed: Kedvenc tartalmaid egy képernyőn

A HTC BlinkFeed egyetlen élő hírfolyammá változtatja a kezdőképernyőt, melyen kizárólag az előre kiválasztott témájú hírek jelennek meg, legyen szó közösségi oldalakról, friss hírekről, fotókról. A HTC BlinkFeed naponta több mint 10,000 bejegyzést (feed) is megjeleníthet, amelyek egy helyen, könnyen és azonnal elérhetőek.

HTC UltraPixel kamera HTC Zoe és Video Highlights funkcióval

A HTC UltraPixel kamera 300%-kal több fényt képes beengedni a hagyományos okostelefonok kameráihoz képest, ennek köszönhetően részletgazdag, nagy dinamikatartományú fotók készítését teszi lehetővé, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A HTC Zoe életre kelti a különleges pillanatokat 3mp-es videók formájában, amelyeket aztán tovább is lehet szerkeszteni. A galériában tárolt fotók így szinte élővé válnak, a Video Highlights pedig tovább színesíti a fotókat, hiszen automatikusan 30mp-es videót készít a különleges eseményekről. Ehhez választhatunk zenei aláfestést az előre feltöltött zenék közül vagy akár saját könyvtárunkból is.

A HTC One mini szeptembertől lesz elérhető Magyarországon, ezüst és fekete színekben.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink