Advertisement

Megjelent a Google Pixel telefonokra az Android 13

2022. augusztus 16.
21.1601
csirkee profilja, adatai
csirkee
A keresőóriás a tegnapi nap blogbejegyzésben jelentette be, hogy az idei év legfontosabb Androidos frissítése, az Android 13 végre elérhető a Google Pixel okostelefonokon, ami sokkal korábban érkezett az előző frissítésekhez képest, melyek inkább ősszel debütáltak eddig.

Az új rendszer számtalan beállítási lehetőséget fog kínálni a felhasználók számára, emellett több újdonságot is fog tartalmaz. Lehetőség van a nem Google-alkalmazások ikonjainak testreszabására, hogy azok illeszkedjenek a telefonok háttérképeihez. A Google idén nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy felzárkózzon a konkurencia (Apple) ökoszisztéma-integrációjához, ennek keretein belül például a frissítés már támogatja a térbeli hangot a fejkövetéssel.

Lehetőség van az üzenetek streamelésére az alkalmazásokból, ez hasonlít az iMessage és a Mac-ek közötti kommunikációra. Egy új funkciónak köszönhetően már lehetőség van tartalmat átmásolni egy Android telefonról egy tabletre és fordítva. Emellett még számos újdonság várja a Pixel tulajdonosokat az új Android 13 frissítés során.
5 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Idén nem volt nekik az éves bemutató?

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

iOS - Mac ökoszisztémához felzárkózás egy álom maximum a Google számára, nem terv.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek rá amúgy.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Azért az Apple felzárkózás nem lesz olyan egyszerű..

válasz erre

techiii

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekem se pixelem se androidom nincs.

válasz erre