Megjelenési dátumot kapott Brad Pitt Forma-1-es filmje

2024. május 17.
14.7781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly nyáron többek között hazánkba is ellátogatott Brad Pitt, aki egy Forma-1-es filmet forgatott az Apple Original Films számára, mely végre megjelenési dátumot kapott, ráadásul nagyon hamar fel fog kerülni a stúdió saját streaming platformjára is.

A Collider információi szerint az egyelőre cím nélküli Forma-1-es film 2025. június 27-én debütál majd a mozikban, majd mindösszesen két hét után felkerül az AppleTV+ kínálatába is. Amennyiben hazánkban is bemutatásra kerül, úgy érdemes lesz moziban megnézni, ugyanis sajnos az Apple streaming platformján nincsenek szinkronos tartalmak. A Napóleon és a Megfojtott virágok is csak felirattal érhetőek el, annak ellenére, hogy a mozikban szinkronosan jelentek meg.

A film főszereplője Brad Pitt lesz, egy veterán versenyautó-pilótát alakít majd, aki nyugdíjból visszakerülve egy fiatalabb pilóta mentorává válik. A projektek egyes részeit a tavalyi Magyar Nagydíjon forgatták, a Hungaroringen. A direktori széket a Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski foglalta el.
forgatott az Apple Original Films számára, mely végre megjelenési dátumot kapott, ráadásul nagyon hamar fel fog kerülni a stúdió saját streaming platformjára is.'>
3 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem csoda hogy ilyen gyorsan érkezik streamingre, kell majd a nézőszám a statisztikába. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na ez az ami nem mozgat.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát kíváncsi leszek, mennyire lesz ez nézett...

válasz erre