Megjelenési dátumot kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron reboot

2024. május 19.
14.6031
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hamarosan egy újabb népszerű slasher filmsorozat fog újjáéledni, ugyanis a Sony Pictures a napokban bejelentette a Tudom, mit tettél tavaly nyáron franchise legújabb részének a premierdátumát, amiben várhatóan két ismert karakter is vissza fog térni egykori szerepébe.

Még tavaly februárban röppentek fel olyan híresztelések, miszerint a Sony stúdió szeretné újjáéleszteni a Tudom, mit tettél tavaly nyáron filmsorozatot. A stúdió oly annyira komolyan gondolja a dolgot, hogy a napokban bejelentették a premierdátumot is, így a reboot 2025. július 18-án kerül majd a mozikba. A projektről egyelőre keveset lehet tudni, de állítólag Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar visszatérnek.

A dátum lehet nem a legjobb választás, ugyanis 2025. júliusában jelenik meg az új Csupasz pisztoly film is, Liam Neeson és Pamela Anderson főszerepelésével, továbbá ebben a hónapban debütál majd James Gunn új Superman filmje és a Matt Shakman féle Fantasztikus négyes is szintén júliusban jelenik majd meg. Az új horrorfilmet egyébként Jennifer Kaytin Robinson rendezi, aki többek között a Thor: Szerelem és Mennydörgés forgatókönyvét írta Taika Waititivel együtt.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Minek.....

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jó soká jön.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jaj istenem..minek csinálnak megint?!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem hittem volna hogy kíváncsi leszek rá, de az vagyok. röhögő smiley

válasz erre