Megint rossz hírek érkezetek az új Penge film kapcsán, ismét késhet a produkció

2023. május 06.
24.6501
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ismét veszélybe került a Penge című mozifilm, mely már régóta készül a Marvel égisze alatt Mahershala Ali főszereplésével, ugyanis a héten megkezdődött Hollywoodban a forgatókönyvírók sztrájkja, ami miatt a nemrégiben felkért Nic Pizzolatto író nem tudja befejezni a film új forgatókönyvét.

Úgy tűnik a Marvel számára az új Penge film egy igazi kereszt, ugyanis az elmúlt időszakban számtalan gond adódott vele, először lelépett a rendező, aztán újat kellett találni, ami miatt leállították a gyártást. Most, hogy végre minden sínen lenne ismét le kellet a stúdiónak állítani a gyártást az írók sztrájkja miatt, ami több más projektet is érint.

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy határozatlan időre leállították a Penge gyártását, aminek a forgatása idén nyáron kezdődött volna. Mindez hatással lehet a premierre is, ami jelenleg 2024 szeptemberben lesz. A hírek szerint amit befejeződik a sztrájk a munkálatok is elindulnak. Egyelőre más Marvel projektet nem érint a sztrájk, az Amerika kapitány 4 forgatásai folynak, ahogy a Deadpool 3 is készül.
2 hozzászólás

Fikarc

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem kell vele sietni. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szerintem ez inkább jó hír. röhögő smiley Nem kéne erőltetni .

válasz erre