Megérkezett az utolsó patch a LibreOffice 5.2-höz

2017. május 09.
4.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A The Document Foundation nemrég engedte ki a legfrissebb patch-et a LibreOffice 5.2-es szériájához, amely egyben az utolsó is a szoftver életében, hiszen június elején EOL státuszba kerül az irodai csomag ezen változata.

A jelen pillanatban igen széles körben használatos LibreOffice 5.2-höz érkezett meg a szám szerinti hetedik frissítőcsomag, amely sok bugot javít, így a mondat elején említett sok-sok felhasználók, akik a kis és nagy üzleti, családi, oktatásbeli és privát szférában használják a szoftvert, nagy örömmel telepíthetik a javításokat, valamint lassan ideje betervezni az upgrade-et, hiszen nem lesz több hasonló.

A LibreOffice 5.2.7 a jelen pillanatban elérhető legfrissebb és legstabilabb verziója az 5.2-es szériának, amiben összesen 43 hibát sikerült foltozniuk a fejlesztőknek, ezzel párhuzamosan pedig azt is bejelentették, hogy június elején, pontosan június 4-én, a cross platform megoldásuk EOL (End Of Life) státuszba kerül.

Következésképp azt javasolják a felhasználóknak, hogy mihamarabb frissítsenek a legújabb és legstabilabb változatra, amely jelen pillanatban a LibreOffice 5.3.2.
2 hozzászólás

PixelHero

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

VDemon írta:
43 bug? meglepett smiley Én egyel sem találkoztam röhögő smiley, van valahol a változtatásokról doksi?
A hivatlos blogjukon írták a számot, de konkrét changelog még nem került ki szomorú smiley , de aprós betűsben megjegyzeték, hogy ezek java része motorháztető alatti, tehát lehet mi mint felhasználók semmit nem érzékeltünk belőle.

válasz erre

VDemon

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

43 bug? meglepett smiley Én egyel sem találkoztam röhögő smiley, van valahol a változtatásokról doksi?

válasz erre