Megérkezett az Oppo első összecsukható telefonja, amely Európában is kapható lesz

2022. december 15.
53.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az Oppo Inno Day 2022 esemény keretében mutatta be a gyártó újgenerációs összecsukható telefonját, egyben az elsőt, amely az európai piacon is kapható lesz - a Find N2 és a Find N2 Flip a cég szerint szinte teljesen gyűrődésmentes kijelzővel és iparágvezető teljesítménnyel érkezik.
 

A Find N utódja nem kapott túlbonyolított nevet, hiszen Find N2 néven jelenik meg, ahogyan a Find N2 Flip-ről sem nehéz kitalálni hogy egy összecsukható, flip kialakítású készülékről van szó. A kínai bevezetés után nem sokkal, már a jövő év elején bemutatja hivatalosan is a globális piacokon a Find N2 Flipet az Oppo, beleértve a legtöbb európai országot is.

Az Oppo Find N2 Flip a cég első összecsukható okostelefonja, a fejlesztése három éven keresztül zajlott, ami idő alatt a megoldás problémáit próbálták kiküszöbölni a mérnökök. A készülék a flip telefonok között a legnagyobb hátlapi kijelzőt kapta, ezen egyszerre akár hat értesítést is meg lehet tekinteni, de előnézeti képet is kapunk itt fotózáskor.

Megérkezett az Oppo első összecsukható telefonja, amely Európában is kapható lesz - 2. kép

A készülék 4300 mAh-s akkumulátorral és MediaTek Dimensity 9000+ lapkakészlettel van szerelve, a hajtogatásért második generációs Flexion Hinge zsanérok a felelősek. Ez az első generációs Flexion Hinge megoldásnál egy kisebb, vékonyabb és robusztusabb zsanérrendszer, amely szénszálat és egy, a légi közlekedésben használt nagy szilárdságú ötvözetet alkalmaz.

A Find N2 vegán bőrből készült változata a legkönnyebb vízszintesen összecsukható okostelefon az iparágban a maga mindössze 233 g tömegével, összecsukott állapotban 14,6 mm. vastag, ezekben a paraméterekben sokat segít, hogy jelentősen csökkenti a készülék súlyát a szénszálas belső kijelző. A TUV laboratóriumi tesztjei szerint a Find N2 akár 400 ezer alkalommal is összehajtható.

Megérkezett az Oppo első összecsukható telefonja, amely Európában is kapható lesz - 3. kép

A készülék külső és belső kijelzője egyaránt 120 Hz-es frissítési frekvenciával működik, a belső 7,1 hüvelykes (akár 1550 nites csúcsfényerő) és tükröződésmentes fóliával rendelkezik, a külső 5,54 hüvelykes (akár 1350 nites csúcsfényerő), a második generációs Flexion Hinge-nek köszönhetően a külső kijelző kerete 47%-kal csökkent az eredeti Find N-hez képest.

A telefonok Snapdragon 8+ Gen 1 mobilplatformra épülnek és a 67 W SUPERVOOC töltési lehetőséget is kaptak. A Find N2 hármas kamerarendszert kapott, amely egy 50 megapixeles fő kamerát, egy 48 megapixeles ultraszéles kamerát, és egy 32 megapixeles RGBW 2x teleobjektív kamerát kapott.

A testreszabott ColorOS 13-on osztott képernyős élményt nyújt. A készülékek globális változatainak piaci elérhetősége és ára későbbi időpontban lesz elérhető.

Megérkezett az Oppo első összecsukható telefonja, amely Európában is kapható lesz - 4. kép

5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Samsung fíling. De tök jól néz ki egyébként, csajoknak.

válasz erre

techiii

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Olyan kicsinek tűnnek.

válasz erre

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nagyon kicsinek tűnnek.

válasz erre

betyár

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

De jól néz ki.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Árra kíváncsi leszek nagyon. Egyre jobban bejönnek ezek a nyitogathatós telók, de horror áruk van.

válasz erre