Megérkezett az önmegsemmisítő e-mail

2015. május 08.
7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Már letölthető Apple készülékekre, s rövidesen Androidra is az önmegsemmisítő levelek küldését lehetővé tévő alkalmazás.

A Confidential CC itt elérhető alkalmazásának segítségével, szemben az eddigi megoldásokkal, bármilyen létező e-mail-fiókból - mint amilyen például az Outlook vagy a Gmail - küldhetünk olyan üzeneteket, amelyek a megtekintésük után véglegesen törlődnek.

A program kezelőfelülete emellett lehetőséget ad több e-mail-fiók együttes kezelésére is.

Az alkalmazás használata esetén továbbra is a megszokott módon kaphatjuk meg az üzeneteinket, új e-mail írásakor azonban az eddigi mezők - címzett, másolat, titkos másolat - mellett megjelenik egy negyedik kitölthető sáv ("CCC") is, amelyet használva önmegsemmisítő üzeneteket küldhetünk - magyarázta Warren Barthes, a vállalkozás egyik alapítója a Las Vegas-i Collision technológiai konferencián szerdán.Az így küldött titkosított üzeneteket nem lehet kinyomtatni, továbbítani vagy menteni, és bezárás után egyből törlődnek. Hogy külső szemlélő ne készíthessen fényképet privát üzeneteinkről, a szöveg is csak ott válik olvashatóan élessé, ahol megérintjük a képernyőt, valamint nem látható egyszerre a feladó neve és a tartalom.

Az egyelőre ingyenes alkalmazás, amely már elérhető iPhone-ra és más Apple-eszközökre, május 21-étől válik teljesen üzemképessé. Az Android-rendszerű eszközökön és asztali számítógépeken használható változatok elkészítését szintén tervbe vette a vállalat.

"Hatalmat adunk az üzenetküldő kezébe" - hangoztatta Warren Barthes. Az alkalmazás használói képesek visszavonni véletlenül elküldött üzeneteiket, valamint beállítani az e-mailek küldésének idejét is.
nincs még hozzászólás