Megérkezett az iOS 15, az iPadOS 15 és a WatchOS 8

2021. szeptember 20.
60.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végre valahára megérkezett az iOS 15, az új iPadOS és új WatchOS hivatalos premierje, melyet az Apple még a most júniusi WWDC 2021 keretein belül prezentált a nagyvilág számára, mely számos életminőségbeli változtatást leszállított.

Az iOS 15 és iPadOS által megjelent a térbeli hangzás a FaceTime-ban, az iMessage-ben már többféle megosztási opció áll rendelkezésre (fotók, hírek, lejátszási listák), az Apple Maps masszív újrakeverése nyomán 3D-s adatokat kapunk az utcáról illetve az időjárásról is figyelmeztetések jönnek majd.

A WatchOS 8 frissítéssel is megannyi finomsággal jött, például a Fitness+ funkcióval, az alvásmonitorozás bővítésével, a fotókezeléssel, valamint a Find My funkció jóvoltából egyszerűbben megtalálhatjuk azon holmijainkat, melyeken ott feszít az AirTag. Az időjárás-figyelmeztetés itt is játszik, illetve berobogott a segélyhívás is, amit egy nagyobb esés után azonnal kérhetünk.

Az iPadOS 15 keretein belül megismerkedhetünk az App Library-val, ami lehetőséget biztosít az appok rendezettebb tárolására, valamint az új ikonoknak hála könnyebb lesz a multitasking is. A QuickNote feature gondoskodik róla, hogy jegyzeteket csatoljuk akár holnapokhoz, akár más felületekhez, és így gyorsabban is tudunk visszatérni azokhoz.

A változtatások bővebb listájáról ITT olvashattok, a júniusi WWDC 2021 beszámolónkban. Az új macOS update nem érkezett még meg.
7 hozzászólás

betyár

2 éve, 2 hónapja és 10 napja

Jól néz ki az új ios.

válasz erre

Levi87

2 éve, 2 hónapja és 10 napja

Első tapasztalat: nagyon merül minden. Gondolom a minden mindenneel összekapcsolás miatt. De ez így gáz lesz, egy éjszaka alatt 10% merülés. Eddig egy százalék se volt.

Hát kíváncsi leszek, hogy bírják ki a cuccok a napot.

válasz erre

Porthos

2 éve, 2 hónapja és 10 napja

Merül is a telefonom mint a disznó.

válasz erre

inkognito

2 éve, 2 hónapja és 10 napja

Huu jó sok a változás. Tetszik.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

iPadOS jól átrendeződött! Meg van dzsinn effekt mint macOS-en.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Kár hogy néhány funkciót halasztottak.

válasz erre

Levi87

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Már frissül minden. Kíváncsi leszek!

válasz erre