Megérkezett az Arthur király - A kard legendája első szinkronos előzetese

2016. szeptember 06.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jövő év márciusában érkezik a filmszínházakba Guy Ritchie filmrendező legújabb filmje, melyben a legendás Arthur király történetét viszi a vászonra, a tőle megszokott egyedi stílusban.

A főbb szerepekben Charlie Hunnamt, Jude Lawt és Eric Banat láthatjuk, sőt a filmben feltűnik még az angol futball király, David Beckham is. A történet szerint Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki igyekszik életben maradni a veszélyes Londonium sikátoraiban bandájával együtt. Születése egy hatalmas titkot rejt, melyre egészen addig nem jön rá, míg rátalál a különleges kardra, az Excaliburra.

Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a gyönyörű Guinevere-rel, aki mellett megtanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki egykor meggyilkolta szüleit és elrabolta koronáját.

4 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ha nem látnám a videót, csak a hangját hallanám azt hinném modern kori. röhögő smiley Oké, hogy fantasy, de érzésében semmi régies nincs benne, nincsenek nyakatekert mondatok és előkelőség. Ez az "utca fia" is tipikusan modern szöveg, semmi rabszolga, por nép, csavargó vagy bármi ilyen... röhögő smiley Nem mondom, hogy baj, csak megjegyeztem.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ezt már most imádom!

válasz erre

Harder

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

Brutális hangulata van! meglepett smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

Guy Ritchiet imádom, nagyon szeretem a stílusát, de valahogy ez az Arthur király dolog most nem jön be. De lehet ha megnézem majd tetszeni fog. Kicsit Sherlock Holmesra hajaz.

válasz erre