Megérkezett a Threads webes felülete, ám hazánkban továbbra sem érhető el

2023. augusztus 25.
22.4051
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ahogy arról már a napokban írtunk, a Meta végre elkészítette a régóta várt Threads közösségi oldaluknak a webes verzióját, ám sajnos hazánkban és Európában továbbra sem érhető el az alkalmazás, ugyanis a webes felület használatához muszáj először mobilon regisztrálnunk.

A Twitter-rivális közösségi média platform még júliusban indult el, ami nagyon nem tetszett Elon Musknak, egy kis párbajra ki is hívta Mark Zuckerberget, ám ő nemrégiben visszalépett. Az indulást követően hamar elérte a Threads a 100 milliós regisztráltat, és sokan várták már a webes verziót. Adam Mosseri, az Instagram vezetője csütörtökön megerősítette, hogy végre mindenki számára elérhető az oldal.

A felület még nagyon kezdetleges, sok a hiányzó funkció, a felhasználók elsősorban a tartalomkeresés hiányára panaszkodtak - jelenleg az emberek csak felhasználókra kereshetnek, konkrét bejegyzésekre nem. Mosseri nemrégiben arról beszélt, hogy nem szeretnének új privát üzenetküldőt fejleszteni a Threadsnek, ám lehetséges, hogy az Instagram DM szekcióját beépítik a Threads-be. Hazánkban egyébként továbbra sem lehet használni a felületet, de legalább a webes verziót már látjuk.
írtunk, a Meta végre elkészítette a régóta várt Threads közösségi oldaluknak a webes verzióját, ám sajnos hazánkban és Európában továbbra sem érhető el az alkalmazás, ugyanis a webes felület használatához muszáj először mobilon regisztrálnunk.'>
2 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 hete

Nem is hiányzik... mosolygó smiley

válasz erre

techiii

11 hónapja, 2 hete

Szerintem a kutyát se érdekli.

válasz erre