Megérkezett a Surface Pro 3

2014. május 21.
7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Kedden mutatta be új táblagépét a Microsoft, a billentyűzetes okostokkal felszerelhető Surface Pro 3 gépet kifejezetten laptopok helyettesítésére szánják.

A géphez közzétették az első videót is.



A harmadik generációs Surface Pro táblagéppel szál harcba a laptopok ellen a Microsoft. A kedden, New Yorkban bejelentett új gép képernyője 12 colos, felbontása pedig 2160x1440 pixeles.  A gépben újgenerációs Intel Core i3/i5/i7 processzorok vannak, 4 vagy 8 GB RAM mellett, ami azt jelenti, hogy egy hagyományos pc teljesítményét kapják a Surface Pro 3 felhasználói.

A 64/128/256/512 GB-os SSD tárhellyel, elöl és hátul is 5 megapixeles kamerával, USB 3.0 és Mini DisplayPort csatlakozóval felszerelt gépen természetesen Windows 8.1 operációs rendszer fut ? a gyártó ígérete szerint egy feltöltéssel akár 9 órán át. A Surface 3 érintőceruzával is vezérelhető, notebookként használni pedig a Surface Pro Type Cover billentyűzetes kiegészítővel lehet.

A gép kezdőára 799 dollár (kb. 178 ezer forint) lesz, de ez még csak egy i3 processzorral és 64 GB-os háttértárral rendelkező tabletet jelent.

via Gizmodo, Fotó: Microsoft
nincs még hozzászólás