Megérkezett a macOS Mojave 10.14.4

2019. március 26.
8.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple elérhetővé tette a legújabb operációs rendszerét a Mojave névre keresztelt macOS verziót, aminek első kaidása még szeptemberben debütált, ám a mostani ráncfelvarrás két hónappal ezelőtti előd után érkezett, és tartalmaz újításokat is.

A szoftver frissítés menüpont alól mindenki máris töltheti az újdonságot, ami számos hibajavítást tartalmaz, ráadásul az összes támogatott hardvert használóknak ingyenes az új Mojave.

A változtatások listáján az új Apple News+ szervizszolgáltatás támogatását találjuk, amely egyébként havidíj ellenében elérhető az Apple felhasználóknak. Ez nem csak angol nyelven elérhető, a Cupertinoban lévő almás gondolt a kanadaiakra is, így a francia források is megtalálhatóak.

A fontosabb módosítások a Safari-val kapcsolatosak, ahol támogatást nyert az automatikus kitöltés TouchID alapján, valamint automatikus sötét mód is bekerült a forrásba. Ez alatt az aktiválás utáni témaváltást kell érteni, ami akkor lép életbe, ha olyan weboldalra látogatunk, ahol a forrás keresi ennek a lehetőségét.
4 hozzászólás

Levi87

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

A news+ nálunk lesz magyarul?!

válasz erre

Eltohn

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

Na majd frissítek.

válasz erre

TEchie

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

Mobilokra és apple tv-re is jött valami frissítés ha jól láttam.

válasz erre

Levi87

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

Hétvégét kivárom vele, akkor legalább gyorsan lejön. mosolygó smiley

válasz erre