Megérkezett a Lumia 830

2014. október 09.
8341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Tegnapelőtt számoltunk be a 735-ös Lumiáról és máris megérkezett hazánkba a nővére a Lumia 830.

A Microsoft zászlóshajó okostelefonja, a Lumia 830 immáron a hazai piacon is megkezdte hódító útját.

A versenyképes ár prémium dizájnnal és PureView képalkotásai technológiával párosul. A dupla OneDrive tárhely pedig itt is játszik: aki kameráját is összekapcsolja a OneDrive-val, vagyis képeit felhőbe küldi, 30 giga tárhelyet kap.

A Lumia 830-as modell Windows Phone 8.1-es rendszerrel fedélzetén érkezik, és 2014 utolsó negyedévében a Denim frissítést is kapja fedélzetére. A telefon a PureView kamera mellett a jelenleg legvékonyabbnak számító optikai képstabilizátorral rendelkezik. A kiváló minőségű fotókról továbbá a 10 megapixeles kamera, a ZEISS optika, valamint a Rich Recording funkció is gondoskodik. A Lumia Denim frissítésnek köszönhetően a kamera is gyorsabb lesz, és megkapja fedélzetére a Lumia Camera alkalmazást (a Nokia Camera átnevezett, új funkciókkal ellátott változata). Az egyes funkciók pedig gyorsan elérhetők lesznek. Érkezik majd a Microsoft személyi asszisztense, a Cortana is, bár egyelőre csak angol és kínai nyelven. Később persze több nyelven is elérhető lesz, de erre sajnos még éveket kell várnunk.A készülékben található ?SensorCore? technológia energiahatékony mozgásérzékelést és helymeghatározást kínál, még akkor is, ha a telefon éppen lezárt állapotban van. Ezéltal edzéshez és kiránduláshoz tökéletes használható, olyan alkalmazásokkal, mint például a Bing Egészség és Fitnesz vagy az Adidas miCoach. Ahogy a 735-ös esetében, a 830-as modell is kínál vezeték nélküli töltési megoldást, így a vállalat legújabb, második generációs DT-903-as töltőt is használhatjuk hozzá. Ez az eszköz a töltés közben folyamatosan világít az eszköznek megfelelő színben, és, ha bármilyen értesítés, üzenet érkezik a telefonra, villogni kezd. Akit ez zavar, ki is lehet kapcsolni, ám akkor nemcsak a fénytől, az értesítések jelzésétől is elbúcsúzhat.

A készülék több színben is kapható lesz hazánkban: narancssárga, zöld, fehér és fekete színekben lesz elérhető. A hátlapok pedig könnyen cserélhetőek. A Lumia 830 mindhárom nagy hazai mobilszolgáltató ? a Telekom, a Telenor és a Vodafone ? kínálatában is elérhető lesz 129 900 forintos fogyasztói áron.
nincs még hozzászólás