Megérkezett a Loki második évadának legfrissebb előzetese

2023. július 31.
4.2411
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén októberben fog debütálni a Disney+ felületén a Loki második évada, melyben főhősünknek elég nehéz dolga lesz, ugyanis rendbe kell raknia az időt és vele együtt a multiverzumot, hogy minden a helyére kerüljön, ám egy nem lesz egyszerű sem Lokinak, sem Mobiusnak.
 

2021 júniusában jelent meg a Loki című sorozat, melyben Tom Hiddleston visszatért a csínytevés istenének a szerepébe, amit nagyon sokan szerettek, így a stúdió hamar be is jelentette a folytatást, mely idén október 6-án fog debütálni streamingen. Ehhez érkezett egy friss előzetes, amiben visszatérnek az előző rész főszereplői, valamint Kang egyik variánsa is megmutatja magát.

Kang A hangya és a darázs legutóbbi részében tűnt fel, de már a Loki első évadának végén is találkozhattunk egyik békésebb variánsával, akit aztán Loki egyik variánsa, Sylvie a padlóra küldött, ezzel pedig felborult az idő vonala és elszabadult a multiverzum. Mobius M. Mobius (Owen Wilson) és az általunk ismert Loki (Tom Hiddleston) ismét összefognak, hogy visszaállítsák az idő vonalát.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

inkognito

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó volt az első évad, de félek ettől a másodiktól, hogy túl bonyolult lesz.

válasz erre

csirkee

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kisfaludy82 írta:
Még az elsőt sem láttam. Érdemes nekiállni?
Naná, hogy érdemes! az egyik legjobb marvel sorozat

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Még az elsőt sem láttam. Érdemes nekiállni?

válasz erre