Megérkezett a horror Grinch első előzetese - ezt a filmet ne nézd meg karácsonykor

2022. november 29.
4.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint egyre népszerűbbek a klasszikus mesefilmek alapján készült horrorfilmek, ugyanis a Micimackó és a Pán Péter után most megérkezett a karácsonyi szezon egyik kedvenc karakteréről mintázott film előzetese, a The Mean One.
 

Dr. Seuss írónak köszönhetjük, hogy megalkotta számunkra a Grinchet, akit többek között Jim Carrey alakított, ám nemrégiben elkészült a kedves mese rémisztő és véres változata, mely a The Mean One címet kapta. A történet szerint karácsony estéjén, egy álmos hegyi kisvárosban megölik Cindy édesanyját, és Mean One ellopja a karácsonyfájukat is. Mean One egy vérszomjas zöld nyavalyás piros Mikulás öltönyben.

20 évvel később Cindy visszatér Newville-be, ahol a szörnyeteg újabb véres ámokfutásba kezd, amely a karácsony elpusztításával fenyeget. Most Cindynek van egy merész új célja: csapdába csalni és megölni a The Mean One-t. A tervek szerint csak Amerikában mutatják be a filmet december 9-én.

Nézd nagyban ezt a videót!Micimackó és a Pán Péter után most megérkezett a karácsonyi szezon egyik kedvenc karakteréről mintázott film előzetese, a The Mean One.'>
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 6 napja

Na ez kemény. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Na ezt szívesen megnézném.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Iszonyat beteg. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Zs kategória baszki. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Annyira **** hogy már tetszik! röhögő smiley

válasz erre