Megérkezett a Heroes Reborn első trailere

2015. június 27.
4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Az NBC 13 rész erejéig újjáéleszti sikersorozatát, a Hősöket.

A Reborn 5 évvel az évadzáró után veszi fel a fonalat, a franchise-hoz csatlakozik Zach Levi, Kiki Sukezane és Ryan Guzman, de találkozhatunk régi ismerősökkel is Masi Oka és Jack Coleman személyében.
Az eddig hétpecsétes titokként őrzött sztori részletei a következők:
Egy évvel ezelőtt a texasi Odessát terrorista támadás érte, és a tragikus eseményért a különleges képességeiket nyilvánosan vállaló Hőseinket teszik felelősség, aki mostanság bújkálnak, vagy menekülnek az aljas Antihősök elől.
Két önjelölt igazságosztó, Luke (Zachary Levi - Chuck), és Joanne (Judith Shekoni - Twilight Saga) úgy dönt, bosszút áll a történtekért.

Noah Bennett, alias HRG (Jack Coleman) eltűnt a Föld színéről, de az összeesküvés elméletekben nyakig elmerült Quentin Frady (Henry Zebrowski - A to Z) megtalálja és felnyitja a szemét a tragikus eseményeket illetően.

Néhányan a bujkálás alatt új képességeket fedeznek fel. A zűrös tini, Tommy (Robbie Kay - Egyszer volt, hol nem volt) csak normális szeretne lenni, és meghódítani álmai nőjét, de rémisztő új képességeinek birtokában ez teljesen lehetetlen. A széltől is óvott tinilány, Malina (Danika Yarosh - Shameless - Szégyentelenek) nagy dolgokra hivatott. Tokióban a csendes, fiatal lány, Miko (Kiki Sukezane) eltűnt apját szeretné megtalálni, miközben egy brutális titkot próbáll rejtegetni. Mindeközben pedig egy egy új hős születik a volt katona, Carlos (Ryan Guzman - A szomszéd fiú) személyében.

https://youtu.be/BHClJhC8Wfs

magyar felirattal:

https://www.youtube.com/watch?v=_8yRlRbr-L0

 

Premier: szeptember 25.
nincs még hozzászólás