Megásta a mobilos Skype sírját a Microsoft?

2016. október 25.
3.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő döntést hozott a Microsoft a Windows alapú okostelefonok kapcsán, a redmondi óriás ugyanis úgy határozott, hogy a készülékek 85 százalékától elveszi a Skype-támogatást.

A miértekről persze ne is kérdezősködjünk - hiszen a Microsoftra nem jellemző ebből a szempontból a bőbeszédűség -, ellenben azt tényként kezelhetjük, hogy a Windows 8-at és a Windows 8.1-et futtató eszközöket, valamint a Windows 10 Mobile-t használó okostelefonok egy jelentős részét használók a jövőben már nem tudják letölteni maguknak az alkalmazást.

További rossz hír, hogy az sem örülhet, aki már korábban letöltötte magának ezekre a rendszerekre a Skype-ot, hiszen néhány hétnél tovább az említett eszközökön a telepített applikációk sem működhetnek majd.

Mielőtt az Androidosok ujjal kezdenének mutogatni, a Microsoft az Android 4.0.2-től régebbi okostelefonoktól is megvonta a Skype támogatását, de a Windows 10 Mobile-t használóknál is az évfordulós frissítéshez kötötték a program használatát.

Persze az is elképzelhető hogy valami teljesen új verzióval rukkol elő a cég, és azért vonja ki a jelenlegit - hamarosan kiderül...
3 hozzászólás

Levi87

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hát ez nagyon fura! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

AKárhogy is van, érdekes lépés. Nem szoktak csak úgy eltüntetni appokat...

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ez elég nagy butaság lenne! mosolygó smiley Valószínűleg valami teljesen új verzióra váltanak. Most Win10-en is két verzió van egyszerre.

válasz erre