Még több reklám érkezik a Gmail-be

2023. május 08.
17.7521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha a Google népszerű levelezőszolgáltatását használod, akkor a fel kell készülnöd arra, hogy hamarosan még több reklámmal fogsz találkozni a levelek között, ráadásul most már a mobilalkalmazásban is meg fognak jelenni a különböző reklámok, ami elég zavaróak tudnak lenni.

Aki kissé figyelmetlen, az könnyen rákattinthat majd a reklámra az e-mailjei olvasása közben, ugyanis úgy fognak kinézni, mintha egy egyszerű spam lenne, annyi a különbség, hogy a Google egy "Ad", azaz reklám felirattal jelöli meg. Már eddig is láthatóak voltak ilyen reklámok a webes felületen, de azok szigorúan az e-mailek felett helyezkedtek el külön megjelöléssel.

Természetesen ez csak azokat érinti, akik ingyenesen használják a Gmail fiókot, akik valamilyen előfizetéssel rendelkeznek, nem fognak a reklámokkal találkozni. Egy egyszerű trükkel azonban könnyedén el lehet távolítani ezeket a zavaró reklámokat. Mobilon például érdemes a készülék e-mail rendszerében beállítani a gmail-es e-mail címünket, így nem kell az alkalmazást letölteni. Ugyanezt megtehetjük laptopunkon is, de használhatunk e-mail alkalmazást is.

Még több reklám érkezik a Gmail-be - 2. kép

5 hozzászólás

CharlieFirpo

3 hete és 6 napja

Gratulálok Google, kiváló irány.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja,

Nem elég hogy az adatainkat adják veszik..

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja,

Hát valamit valamiért..

válasz erre

TEchie

1 hónapja,

Magyarul a saját szabályzatukkal mennek totálisan szembe, az adsense kiemeli ugyanis hogy nem lehet megtévesztő a reklám.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja,

Szerencsére csak spamgyűjtésre használom.

válasz erre