Még több jól ismert karakter a Gothamben

2014. november 12.
5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Újabb ismerős arcok jelennek meg Gotham utcáin a FOX-on.

Victor Zsasz és Kétarc érkezését már korábban bejelentették, de kiderült, hogy további nagy nevek feltűnése is várható.

Az IGN Danny Cannon rendező-producerrel és Alfred megformálójával, Sean Pertwee-vel beszélgetett a minap, az úriemberek pedig elárulták, hogy lesz egy Tommy Elliotra, vagyis Hush-ra vonatkozó utalás az egyik epizódban.

A képregények szerint Bruce Wayne és Elliot gyerekkorukban jó barátok voltak, természetesen még jóval azelőtt, hogy előbbiből Batman, utóbbiból pedig bűnöző lett volna. Mivel a Gothamban Bruce még igen fiatal, elképzelhető, hogy Elliot játszani ugrik be a Wayne-birtokra.

Ennél némileg konkrétabb dolog, hogy Leslie Tompkins is felbukkan a sorozatban. A képregények szerint Tompkins Bruce apjának jó barátja, és egyben kollégája, később pedig egyfajta ?pótszülő? lesz az árván maradt Bruce Wayne számára.

Cannon elárulta, hogy Jim Gordon akkor találkozik a hölggyel, amikor épp egy nagyon nehéz időszakot él meg, de mielőtt elszólta volna magát, hogy pontosan miről is van szó, gyorsan rövidre zárta a gondolatmenetet.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, Harley Quinn feltűnése került szóba. A Joker jobb kezének számító nő azóta töretlen népszerűségnek örvend, hogy először feltűnt a Batman: A rajzfilmsorozatban. Bár Joker megjelenéséről továbbra sem szólnak hírek, Quinnel kapcsolatban van remény.

A New York-i Comic Conon egy rajongó megkérdezte a stábtagokat, hogy várható-e Quinn feltűnése, mire Connan némi habozás után azt felelte, hogy előbb-utóbb eljön az ideje.

A dolog már csak azért is érdekes lenne, mert A zöld íjászban is emlegették már a karaktert, így lehet, hogy ott is láthatjuk majd.
nincs még hozzászólás