Még nem fúrtad ki az iPhone 7 alját? Itt egy működő megoldás a jack csatlakozó hiányára!

2016. szeptember 30.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha neked is túl morbid módszer volt az iPhone 7 aljának kifúrása ahhoz, hogy ismét legyen rajta 3,5mm-es jack csatlakozó, és a mai napig könnyesre sírod a párnádat a kimenet hiánya miatt, akkor most van egy jó hírünk: lévén itt egy emberséges és működő megoldás, ami valóban orvosolja a problémát.
Advertisement

Ez nem más, mint a Fuze Case, amely gyakorlatilag egy olyan speciális tok az iPhone 7-hez, amelyben a gyártó egy olyan adaptert helyezett el, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a készülékhez jack csatlakozós fülhallgatót kössünk úgy, hogy közben nem kell a hangminőség romlásától tartanunk.

A Fuze Case érdekessége, hogy úgy növeli meg mindössze 5 milliméterrel és 28 grammal egy hagyományos iPhone 7 méreteit, hogy közben még egy extra akkumulátor is helyet kapott benne, ami a szimpla modell esetén 2400-, a nagyobbnál pedig 3600 mAh-nyi extra kapacitást garantál.

A sokak számára a mennyországot garantáló tok várhatóan nem is lesz túl drága - közel 14 ezer forintért szeretnék piacra dobni decemberben -, ehhez azonban előbb még össze kell gyűjteniük rá a készítőknek legalább 60 ezer dollárt, amiért az Indiegogo-n kalapoznak éppen.

az iPhone 7 aljának kifúrása ahhoz, hogy ismét legyen rajta 3,5mm-es jack csatlakozó, és a mai napig könnyesre sírod a párnádat a kimenet hiánya miatt, akkor most van egy jó hírünk: lévén itt egy emberséges és működő megoldás, ami valóban orvosolja a problémát.'>
3 hozzászólás

marco

8 éve, 1 hónapja és 10 napja

Srác kicsit sokat nézte a Steve Ballmer Win1 reklámot. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 10 napja

Jajj de csúnya szegény.

válasz erre

Kileah

8 éve, 1 hónapja és 10 napja

Sosem értettem azokat akik ilyen ocsmányságokkal csúfítják el a telefonjukat... wtf smiley

válasz erre