Még mindig közel egymillió robbanásveszélyes telefon van forgalomban

2016. október 15.
1.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár a Samsung minden Galaxy Note 7 tulajdonosnak felajánlotta, hogy visszafizeti a pénzét, ha beviszi hozzájuk veszélyesnek nyilvánított készülékét - vagy kicserélik azt egy Galaxy S7-re -, azonban a hírek szerint rengetegen még így is ragaszkodnak időzített bombájukhoz.

Az Apteligent hivatalos adatai szerint ugyanis világszerte még mindig legalább egymillió Samsung Galaxy Note 7 volt forgalomban az adatgyűjtés szerdai zárásakor, ami azt jelenti, hogy a vásárlók legalább 40 százaléka még mindig nem adta vissza a hibás készüléket, amivel saját életüket is veszélybe sodorhatják.

Nyilván ennek az esélye nem túl magas, hiszen minden egymillió készülékre közel ötven hibás és veszélyes darab jut, ami viszont azt jelenti, hogy a statisztika szerint legalább félszáz ember potenciális veszélyben lehet.
3 hozzászólás

Eltohn

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

Akkor ezek az emberek végülis öngyilkos merénylők hiszen tudják hogy mit hurcolnak magukkal!

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

Lehet hogy nem élesben használják, csak tisztában vannak vele hogy mekkora értéke lesz amikor már csak pár darab marad belőle...

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

Van aki szereti a veszélyt. Az ő dolguk, a samu már mindennel próbálkozott. Már maximum verőlegényeket küldhet, akik bedobják egy furgonba telefonostól és elviszik a cserélőhelyre.

válasz erre