Még idén láthatjuk az új Az ördögűző horrorfilmet streamingen

2023. november 19.
10.8931
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén októberben került a mozikba Az ördögűző: A hívő című horrorfilm, mely az 1973-as eredeti történet folytatása, amiben visszatért Ellen Burstyn színésznő is, ám mindezek ellenére a film nagyon rosszul teljesített a mozikban, a nyitóhétvégén csak 45 millió dollárt sikerült elérnie.

Sokat kellett várni egy új Ördögűző filmre, ami nem nagyon nyerte el a kritikusok és a nézők tetszését, nem teljesített túl fényesen a mozikban, valószínűleg emiatt kerül fel még idén streamingre. A hírek szerint december elsején kerül fel az amerikai Peacock streaming platformra a film.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy hazánkban is látható lesz-e valamelyik streaming plaform műsorán december elejétől a film. Az ördögűző: A hívőt David Gordon Green rendezte, aki néhány éve feltámasztotta a Halloween-franchiset, ám úgy tűnik ezzel a klasszikus horrorfilmmel nem tudott megküzdeni. A film középpontjában két kislány áll, akiket megszállt egy démon, az édesapa azonban mindent megtesz, hogy megmentse a lányokat.
4 hozzászólás

Porthos

2 hete és 6 napja

Nagyon kíváncsi vagyok rá!

válasz erre

petrovicsz írta:
Na ez mondjuk jó hír! Gondolom HBO lesz.
Szerintem SkyShowtime.

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Remélem jön hozzánk is!

válasz erre

Na ez mondjuk jó hír! Gondolom HBO lesz.

válasz erre