Még csak most jelent meg a Fallout sorozat, de máris berendelték belőle a folytatást

2024. április 20.
22.6361
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy hete debütált az Amazon Prime Video streaming platformján a népszerű videojáték adaptáció, a Fallout, ami a jelek szerint óriási siker lett - bár egyelőre konkrét nézettségi adatokat nem lehet tudni -, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy a műsort a második évaddal megújítják.

A posztapokaliptikus drámasorozat hamar a rajongók kedvencévé vált, ami nem meglepő a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a szériáról és az Amazon szerint a platform legjobb három műsora között van. A sorozat a Bethesda poszt-apokaliptikus RPG-jének közvetlen adaptációja helyett ez egy új történetet dolgoz fel, amely ugyanabban az univerzumban játszódik.

Az Amazon a napokban megerősítette, hogy folytatni fogják az élőszereplős Fallout sorozatot és egy második évaddal meg fog újulni, de akár több történet is készülhet majd a jövőben, ám ezzel kapcsolatban semmilyen információt nem árultak el az alkotók. A széria népszerűségét az is jól mutatja, hogy a Steamen megháromszorozódtak a Fallout játékok egyidejű felhasználói.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 4 napja

Meglepett volna, ha nem így történik.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 4 napja

Papírforma.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 5 napja

Várható volt, hogy nagyot megy!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 5 napja

Nagyon bíznak a sikerben! mosolygó smiley

válasz erre