Matthew Perry újra sorozatban

2013. december 22.
3.6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A Jóbarátok sorozattal befutott Matthew Perry sok mindent megélt már, azonban a legújabb hírek szerint elvállalta a CBS csatornára készülő The Odd Couple (Furcsa pár) című szitkom főszerepét, melynek ő lesz a társírója és executive producere is.


Neil Simon 1965-ös Broadway színdarabja adja az alapokat, amelyben Walter Matthau és Art Carney keltették életre a két főszereplőt, két merőben különböző embert, akik közös lakásban élnek.

Ez alapján 1968-ban film is készült, és 1970-ben sorozat is indult, amely öt évadot élt meg. Perry fogja alakítani trehány és nemtörődöm Oscar Madisont, a sorozat másik írója pedig a vígjátékokban világában jártas Danny Jacobson (Két pasi, meg egy csajszi) lesz.
Egyelőre arról még nincs hír, hogy a másik főszereplő, a tisztaság- és rendmániás Felix Ungar szerepét kinek szánják. Perry régóta tető alá akarta már hozni a Furcsa pár sorozatot, ami már-már szíve ügyévé nőtte ki magát.
"Tíz éves voltam, amikor láttam a Furcsa párt, és mindig is nagy álmom volt, hogy eljátszhassam Oscar Madisont. Most pedig itt a lehetőség, hogy elkészítsük a modernizált változatot, amelyet a CBS csatorna tesz lehetővé. Már találkoztam ezzel kapcsolatban a csodás Danny Jacobsonnal, akit nagy tehetségnek tartok. Mindketten odáig vagyunk a projektért, és megszállottan dolgozunk rajta. Nagyszerű lesz. Ráadásul azt hiszem, itt az ideje, hogy újra láthassa a közönség is. Mert hiányzik. Hamarosan kiderül, hogy kinek jut Felix Ungar szerepe!"
 
nincs még hozzászólás