Máshol is elérhető lesz a Windowsos HTC One

2014. augusztus 29.
5871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Úgy tűnik nem marad Verizon-exkluzív a HTC One (M8) for Windows, de továbbra is csak az USA-ban lesz kapható.

Úgy tűnik, hogy a többi amerikai szolgáltatónál (először a T-Mobile-nál) is elérhető lesz a HTC csúcsmodelljének Windows Phone-os változata.

A T-Mobile egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az ünnepek környékén már az ő kínálatukban is elérhető lesz. Ezt megelőzően (múlt héten) hasonló bejelentéssel szolgált az AT&T is, azonban még nem tudni, hogy mikortól lesz elérhető az ő hálózatukon a készülék. Így egyedül már csak a Sprint maradt ki a sorból, ám nem kizárt, hogy náluk is kapható lesz.

Ez a "terjeszkedés" sokak számára lesz jó hír. Az amerikai fogyasztóknak elsősorban azért, mert így később már annál a szolgáltatónál vehetik meg a készüléket, amelyiknél éppen vannak (jelenleg kénytelen váltani a vásárló, ha ezt a készüléket akarja használni). A második helyen a Microsoft és a HTC áll, hiszen ez számukra is remek hír, mivel nem éppen vannak eladásaikkal a helyzet magaslatán. A harmadik helyre még talán besorolhatnánk a többi vásárlót, hiszen ha most megindult más szolgáltatók felé a készülék (és figyelembe vesszük, hogy mondjuk a T-Mobile más országokban is jelen van), akkor talán később (legfeljebb csak jövőre) egy európai megjelenésre is számíthatunk (bár ennek jelenleg nincs sok esélye, valamint bizonyíték sem igazán van rá).

 
nincs még hozzászólás