Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio ismét együtt dolgozik, méghozzá egy Frank Sinatra filmen

2024. április 18.
22.9512
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly ősszel került bemutatásra Scorsese legújabb filmje, a Megfojtott virágok, melyben Leonardo DiCaprio játszotta az egyik főszerepet, de máris újra összeül a két híres filmes, ugyanis most Frank Sinatra zenész és színész életét bemutató életrajzi filmen fognak együtt dolgozni.

Immáron hetedik alkalommal fog Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese együtt dolgozni, miután korábban olyan filmeket készítettek, mint például A Wall street farkasa, a Viharsziget vagy éppen az Aviátor. A Variety értesülései szerint a legendás rendező először még befejezi Jézus Krisztusról szóló filmjét, majd ezt követően jöhet a Sinatra életrajzi alkotás.

A főszerepet, azaz Sinatrat természetesen DiCaprio fogja alakítani, míg Jennifer Lawrence Sinatra második feleségét, Ava Gardner színésznőt. A hírek szerint azonban van rá esély, hogy nem valósul meg a film, ugyanis az énekes lánya, Tina Sinatra irányítja apja örökségét, és ő még nem adott zöld utat a projektnek. Ennek fényében egyelőre nem is lehet tudni, hogy mikor kezdik el forgatni a filmet.
3 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 1 hete

Ők sosem szoktak rossz filmet csinálni.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 1 hete

Az a baj ezek az életrajzi filmek nem olyan izgalmasak.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete

Ütős páros!

válasz erre