Mark Zuckerberget állítólag nem nyűgözte le az Apple Vision Pro készüléke

2023. június 09.
17.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple ezen a héten végre bemutatta régóta várt VR szemüvegét, a Vision Prót, mely bár sokakat lenyűgözött egy valakinek a jelek szerint nem nagyon jött be, ez pedig nem más, mint a Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg, aki egy vállalati találkozón beszélt az új készülékről.

A Meta vezér évek óta azt hajtogatja, hogy a metaverzumé, a kiterjesztett valóságé és a virtuális valóságé a jövő, amibe már több millió dollárt fektetett. Ám valamilyen oknál fogva neki nem jött be a rivális Apple készüléke. A The Verge szerint az egész vállalatra kiterjedő találkozót tartott az alkalmazottakkal, és azt mondta, hogy az Apple nem mutatott be semmilyen olyan jelentős technológiai áttörést, amelyet a Meta még ne fedezett volna fel.

Zuckerbergnek leginkább az nem tetszett, hogy a WWDC-n bemutatott demókon az emberek mindenhol egyedül voltak, és szerinte nem ez a számítástechnika jövőjének víziója. A vezető szerint a metaverzum arról szól, hogy egy új platformon lépjenek kapcsolatba az emberek egymással. Ha ezt a filozófiát nézzük, akkor Zuckerbergnek igaza van, és sokan észrevették ezt, hiszen az Apple eddig nagy hangsúlyt fektetett a közösségek építésére, de a Vision Pro ennek az ellenkezője.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Mi mást is mondana szerencsétlen.. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hát pedig jobb mint amit megvett ez a majom és azt hitte, majd rommá keresit magát vele. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Meglepett volna ha dicséri.. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Mert amit ő megvett az jobb? röhögő smiley Hagyjuk már!

válasz erre