Mark Zuckerberg bedobta a törölközőt: nem lesz ketrecharc a két milliárdos között

2023. augusztus 14.
19.7381
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint sajnos nem fog megvalósulni az év legjobban várt összecsapása, ugyanis Mark Zuckerberg a Threads felületén jelentette be, hogy nem vár tovább Elon Musk-ra, ő inkább tovább lép, minderre a Twitter tulajdonosának annyi volt a reakciója: "Zuck egy csirke".

A két milliárdos techmogul szájkaratéját már egy ideje nyomon követhettük a közösségi médiában, miután júniusban Musk párharcra hívta Mark Zuckerberget a Threads (Twitter-riválisként hirdetetett platform) miatt. Sokáig komolyan lehetett venni a készülő ketrecharcot a két üzletember között, még az is szóba került, hogy a római Colosseumban csapnak össze a 21. század "gladiátorai".

Mostanra ez az álom már szertefoszlott, ugyanis Mark Zuckerbergnek elege lett a várakozásból és az ő szavaival élve: tovább lép, de ha egyszer Musk komolyan gondolja a harcot, ő készen áll majd. A Facebook-alapítója egy augusztus végi időpontot javasolt a bunyóra, ám Elon egészségügyi problémákra hivatkozva nem erősítette meg ezt az időpontot. A visszavonulásra Elon Musk az X/Twitteren reagált és csirkének nevezte Zuckerberget.

3 hozzászólás

inkognito

10 hónapja, 1 napja

Na a két szájkarate hős..

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 1 napja

Most majd jön az egymásra köpködési szakasz? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 1 napja

Ehhhhh, akkor csak ment a felhajtás. wtf smiley

válasz erre